Apple iPad 3 WiFi 16GB Wit
De Apple iPad iPad 3 WiFi  heeft een touchscreen De Apple iPad iPad 3 WiFi  kan een WiFi verbinding maken De Apple iPad iPad 3 WiFi  kan een Bluetooth verbinding maken De Apple iPad iPad 3 WiFi  heeft een camera functie. De Apple iPad iPad 3 WiFi  is geschikt voor mobiel internet 

Apple iPad 3 WiFi 16GB Wit

Op zoek naar de Apple's Nieuwe iPad? Wij hebben altijd de nieuwste iPads in ons assortiment! Zo ook de opvolger van de iPad2, de iPad 3. Deze pad is uitgerust met de nieuwste dual-core A5X-chip. Hierdoor gaat e-mailen, internetten, films kijken, gamen en videobellen nog sneller dan voorheen. Daarnaast zijn de graphics van de iPad 3 duidelijk verbeterd en is de resolutie van het Retina-display verdubbeld...


Lees meer -->
Losse prijs € 476,00
Apple iPad 3 WiFi 16GB Wit los bestellen

Apple iPad 3 WiFi 16GB Wit

Op zoek naar de Apple's Nieuwe iPad? Wij hebben altijd de nieuwste iPads in ons assortiment! Zo ook de opvolger van de iPad2, de iPad 3. Deze pad is uitgerust met de nieuwste dual-core A5X-chip. Hierdoor gaat e-mailen, internetten, films kijken, gamen en videobellen nog sneller dan voorheen. Daarnaast zijn de graphics van de iPad 3 duidelijk verbeterd en is de resolutie van het Retina-display verdubbeld ten opzichte van iPad2. Haarscherp beeld maakt dat je nog meer opgaat in Apple HD films of hoge kwaliteit foto's, video's, films en games. Maar er is nog meer! Op de New iPad zijn maar liefst twee camera's aanwezig. De camera aan de voorzijde en de 5 megapixel iSight HD-camera aan de achterzijde van het toestel maken het mogelijk interactief via FaceTime te videobellen met je familie en vrienden. Als klap op de vuurpijl is de batterijduur in combinatie met eerder genoemde specs onveranderd gebleven. Ook bij de iPad 3 gaat de batterij 10 uur mee. De A5X-chip en het i-Operating System verbruiken niet veel energie waardoor je extra lang kunt genieten van je Apple iPad 3. Hiermee wordt het must-have voor alle Apple liefhebbers en iedereen die op zoek is naar de meest geavanceerde iPad van dit moment. De tablet is verkrijgbaar in een 16GB-versie, een 32GB-versie en een 64GB-versie. Je hebt dus de keuze tussen veel opslaggeheugen, zeer veel opslaggeheugen of extreem veel opslaggeheugen. Daarnaast bieden wij zowel de iPads 3 aan in de variant met alleen WiFi-verbinding als die met WiFi- en 4G-verbinding.

De Apple iPad 3 WiFi 16GB Wit is de beste keuze wanneer je voorkeur uitgaat naar een iPad 3 met een opslaggeheugen van 16GB en alleen een WiFi-verbinding. En uiteraard als de witte kleur van deze iPad 3 je aanspreekt! Als je op zoek bent naar een witte iPad 3 met meer geheugencapaciteit dan kun je misschien beter kiezen voor: Wil je met je witte iPad ook over de mogelijkheid beschikken om ook op plekken zonder WiFi-verbinding te internetten, kies dan voor:

iPad 3 kopen

Denk je erover om de Nieuwe iPad te kopen? Dan ben je bij Phoneshop aan het juiste adres! Wij bieden alle op de markt gebrachte iPad 3 toestellen aan. Voordat je besluit de iPad 3 te kopen, kun je je op onze website eerst rustig oriënteren. Alle specificaties van de verschillende Apple iPads 3 staan bij de betreffende toestellen vermeld. Weet je al welke iPad 3 je wil kopen? Ga dan naar de pagina met alle iPads 3 en maak direct je keuze!

iPad 3 prijs

Bij de Phoneshop is de prijs van de iPad 3 gegarandeerd laag. Doordat wij bij verschillende leveranciers inkopen, bieden wij een zeer scherpe iPad 3 prijs. Voor meer informatie over de prijzen van de verschillende iPads kijk je op onze website onder het tabblad Tablets.

iPad 3 voorraad

Phoneshop heeft altijd als een van de eerste de nieuwste toestellen in de voorraad opgenomen. Of het toestel direct op voorraad leverbaar is, kun je zien op de bestelpagina van het betreffende toestel. Voor meer informatie over de beschikbare toestellen in onze voorraad kun je contact opnemen met onze telefonische klantenservice of onze Live Chat Support.
 
 
Contact
2Call bij Facebook 2Call bij Twitter 2Call bij LinkedIn
Klantenservice
Direct Contact
Keurmerk
Direct Contact
Inloggen
Verzekeringen
 
 
Sim Only

copyright 2003 - 2021 | wijzigingen en typefouten voorbehouden | help | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Sim Only | Mobiel internet | iPhone 8 | 0.02 - 1
Powered by Edery International BV