HTC Touch Pro EN / simlock vrij

  

Specificaties weergeven Dit toestel heeft een camera functie. Dit toestel kan een Bluetooth verbinding maken Dit toestel heeft een uitbreidbaar geheugen Dit toestel heeft een ingebouwde GPS ontvanger Dit toestel kan een WiFi verbinding maken Dit toestel heeft een touchscreen Dit toestel kan Radio afspelen Dit toestel heeft een toetsenbord 
HTC Touch Pro is het nieuwe broertje van de HTC Diamond. De HTC Touch Pro beschikt natuurlijk ook over TouchFLO 3D. Met deze functie kun je met één vinger alle handelingen uitvoeren. Verder beschikt de HTC Touch pro over een volledig toetsenbord! HTC Touch Pro Display De HTC Touch....Lees verder

Prijzen van de HTC Touch Pro EN

Dit product kan niet in combinatie met een abonnement worden besteld.

HTC Touch Pro is het nieuwe broertje van de HTC Diamond. De HTC Touch Pro beschikt natuurlijk ook over TouchFLO 3D. Met deze functie kun je met één vinger alle handelingen uitvoeren. Verder beschikt de HTC Touch pro over een volledig toetsenbord!

HTC Touch Pro Display
De HTC Touch Pro is voorzien van een 2,8" groot touchsreen TFT kleurenscherm met een zeer scherpe resolutie. Het beeldscherm van de HTC Touch Pro bevat 65.536 (16 bits kleuren).

HTC Touch Pro Multimedia

De HTC Touch Pro zit vol met multimediasnufjes. Naast de zéér scherpe 3.2megapixel camera beschikt de HTC Touch Pro over een Windows Media Player een Foto-viewer, maar bijvoorbeeld ook over een Youtube ondersteuning. Internetten kan op de HTC Touch Pro via WLAN/Wifi of via een razendsnelle HSDPA / HSUPA verbinding. Met Bluetooth 2.0 heb je de mogelijkheid op draadloos bestanden te versturen van je pc naar de HTC Touch Pro en viceversa. Ook beschikt de HTC Touch Pro over een 3G-ondersteuning dat videobellen / beeldbellen mogelijk maakt.

HTC Touch Pro Besturingsysteem
Speciaal voor HTC ontwikkelde windows het nieuwe besturingssysteem Windows Mobile 6.1. Natuurlijk is de HTC Touch Pro ook met dit systeem uitgerust. Dit besturingssysteem zorgt ervoor dat je makkelijk en overizichtelijk door de HTC Touch Pro kunt navigeren.

HTC Touch Pro Office

De HTC Touch Pro is een perfect zakelijk toestel. Doordat de HTC Touch Pro voorzien is van een compleet office pakket en vele gemakkelijke extra's is de HTC Touch Pro je pc op weg! PDF, word, excel en powerpoint kunnen worden bekeken en aangepast op de HTC Touch Pro! Door het uitbreidbare geheugen van de HTC Touch Pro is er ook voldoende ruitme om uw documenten op te slaan of te archiveren.

HTC Touch Pro Toetsenbord
De HTC Touch Pro is voorzien van een volledig Toestenbord! Zo kunt met de HTC Touch Pro gemakkelijk uw documenten aanpassen, e-mailen of smsen!

HTC Touch Pro Design
Over smaak valt niet te twisten. Over het uiterlijk van de HTC Touch Pro ook niet. De HTC Touch Pro is lekker compact, maar ziet er ook nog eens super strak uit. Door zijn mooie zwarte middenglans look heeft de HTC Touch Pro een zeer exclusieve uitstraling.
HTC Touch Pro Navigatie (GPS)
Net als de HTC Diamond is de HTC Touch Pro voorzien van een interne GPS-module. Hiermee kun je haarscherp navigeren op de HTC Touch Pro. Je moet natuurlijk wel nog navigatiesoftware op je HTC Touch Pro installeren.

HTC Touch Pro Samengevat
Met de HTC Touch Pro heeft HTC weer een volwaardige smartphone op de markt gebracht. Naast zijn chique uiterlijk zit de HTC Touch Pro vol met High-end techniek en software. De HTC Touch Pro is een echte topper in het zakelijke sigment, maar kan in de wereld van nu ook uitstekend privé gebruikt worden.

 
Contact
2Call bij Facebook 2Call bij Twitter 2Call bij LinkedIn
Klantenservice
Direct Contact
Keurmerk
Direct Contact
Inloggen
Verzekeringen
 
 
Sim Only

copyright 2003 - 2021 | wijzigingen en typefouten voorbehouden | help | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Sim Only | Mobiel internet | iPhone 8 | 0.04 - 12
Powered by Edery International BV