SonyEricsson Xperia X1 Black / simlock vrij

  

Specificaties weergeven Dit toestel heeft een camera functie. Dit toestel kan een Bluetooth verbinding maken Dit toestel heeft een uitbreidbaar geheugen Dit toestel heeft een ingebouwde GPS ontvanger Dit toestel kan een WiFi verbinding maken Dit toestel heeft een touchscreen Dit toestel kan Radio afspelen Dit toestel heeft een toetsenbord 
SonyEricsson Xperia X1 De Sony Ericsson Xperia X1 is de eerste telefoon in de nieuwe Xperia-serie van Sony Ericsson. De Sony Ericsson X1 is een echte multimedia-telefoon met alles erop en eraan, zoals een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord, internet toeganf, WiFi (Wlan), een 3.2 megapixel camera, en ....Lees verder

Prijzen van de SonyEricsson Xperia X1 Black

Dit product kan niet in combinatie met een abonnement worden besteld.

SonyEricsson Xperia X1
De Sony Ericsson Xperia X1 is de eerste telefoon in de nieuwe Xperia-serie van Sony Ericsson. De Sony Ericsson X1 is een echte multimedia-telefoon met alles erop en eraan, zoals een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord, internet toeganf, WiFi (Wlan), een 3.2 megapixel camera, en een mediaspeler voor muziek, video en foto's. Ook is de Xperia X1 voorzien van een interne GPS antenne, waarmee je altijd kan zien waar je je foto's hebt genomen. Uiteraard kan je hier ook perfect navigatie software op installeren.  De fraai afgewerkte slider is er in het zwart en silver en is beschikbaar vanaf half oktober 2008.

SonyEricsson Xperia X1 afmetingen
De Sony Ericsson XPERIA X1 is een multimedia-sliderphone met een gewicht van 158 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 110 x 53 x 17 millimeter. De standbytijd hangt af van de mate van gebruik.

SonyEricsson Xperia X1 Bel- & datafuncties
De Sony Ericsson XPERIA X1 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de XPERIA X1 kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de ondersteuning van HSDPA en UMTS. De snelheid van HSDPA is vrijwel vergelijkbaar aan het ADSL zoals we dat thuis kennen.  Met de Sony Ericsson XPERIA X1 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Daarnaast heeft de XPERIA X1 een WAP browser. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails binnenhalen en lezen. Trilalarm en polyfone beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

SonyEricsson Xperia X1 Geheugen en connectivity
De Sony Ericsson XPERIA X1 heeft een intern geheugen van 400 Mb. Er is in totaal 1 slot voor een externe microSD geheugenkaart beschikbaar. Je kan door middel van een meegeleverde USB datakabel al je gegevens overzetten van en naar je PC. Ook kan je al je gegevens synchroniseren met Microsoft Outlook.  De XPERIA X1 heeft verder ook nog Bluetooth en WiFi (WLan).

SonyEricsson Xperia X1 Multimedia
Windows Mobile biedt standaard een breed scala aan multimediafuncties. Zo kan je naar MP3 en WMA bestanden luisteren, en kan je ook MPEG en WMV video's bekijken. Met de nieuwe software kan je ook andere bestandsformaten beluisteren of bekijken. De Sony Ericsson XPERIA X1 heeft ook een ingebouwde digitale camera, waar je ook video's mee kan opnemen. De maximale resolutie van deze camera bedraagt 3,2 Megapixels (2000 x 1504 pixels). Deze camera heeft geen optische zoomfunctie, maar wel een digitale zoom.

SonyEricsson Xperia X1 Scherm & bediening
De bediening van deze smartphone gaat door middel van een touchscreen op het apparaat. De firmware van deze smartphone is upgradable. Je kan dus eventueel later zelf een nieuwere versie van het besturingssysteem installeren.  Houdt hiervoor de website van de fabrikant Sony Ericsson in de gaten.

SonyEricsson Xperia X1 prijzen
Uiteraard kan je deze Xperia kopen in combinatie met een T-Mobile abonnement, een KPN abonnement, een Hi abonnement, een Vodafone abonnement en natuurlijk ook een Telfort abonnement.  Je kan ook je huidige abonnement contract verlengen met deze X1 van Sonyericsson.  Bekijk op je gemak al onze aanbiedingen en maak je keuze voor het gewenste abonnement.  Je kan de X1 ook als losse GSM kopen, en dan een sim only abonnement erbij nemen om goedkoop te kunnen bellen.

 
Contact
2Call bij Facebook 2Call bij Twitter 2Call bij LinkedIn
Klantenservice
Direct Contact
Keurmerk
Direct Contact
Inloggen
Nieuwsbrief
Verzekeringen
 
 
Sim Only

copyright 2003 - 2019 | wijzigingen en typefouten voorbehouden | help | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | Sim Only | Mobiel internet | iPhone 8 | 0.04 - 12
Powered by Edery International BV